0
Your Cart

Handelsbetingelser

Indgåelse af aftaler:

Disse betingelser er kun gældende mellem HB Trading på Radiogrej.dk og private købere.

HB Trading CVR: 29038619

Når bestillingen er gennemført på vores hjemmeside, vil du modtage en bestillingsbekræftelse på e-mail. Denne er udelukkende en automatisk bekræftelse på, at systemet har modtaget din ordre, og aftalen er derfor endnu ikke bindende. Ordren vil således først være bindende, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os på e-mail.

Priser:

Alle priser på Radiogrej.dk er i Danske Kroner inkl. 25% moms ekskl. fragt. Der tages forbehold for; prisstigninger, valutaændringer, force majeure, udsolgte varer og trykfejl. Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er gældende bestillingspris.

Afbestilling: 

Hvis du ønsker at afbestille eller annullere en ordre, bør der hurtigst muligt rettes henvendelse på e-mail: info@radiogrej.dk, med emnet/subject; ”Afbestilling/Annullering” samt ordrenummer. Alternativt kan der rettes henvendelse på Tlf: +45 24424710 inden for gældende telefontid. 

Betaling:

Betaling sker ved forudbetaling via bank overførsel, til vores konto i Middelfart Sparekasse eller via mobilepay.

Ved bestilling bedes du udfylde korrekt navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse.

Fortrydelse af køb:

Købte varer tages retur inden for 14 dage efter levering. Køberen må kun have afprøvet varen, og returneringen af varen forudsætter at varen leveres tilbage i væsentligt samme stand, som ved leveringen og i originalpakning. Køberen afholder selv omkostninger forbundet med returnering af varen.

Bemærk at der IKKE ydes returret, på service ydelser samt modificeringsopgaver af kundens eget udstyr. 

Reklamation:

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Radiogrej.dk. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit af Radiogrej.dk. I tilfælde af at varen ikke kan repareres, ombyttes denne til en tilsvarende vare. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

Brug af reklamationsretten:

Reklamationer angående fejl og mangler, skal meddeles Radiogrej.dk inden for rimelig tid efter denne konstateres. Kunden opfordres til at sende en grundig beskrivelse af fejl eller mangel ved varen, for at mindske ekspeditionstiden. Der skal ved indsendelse vedlægges en beskrivelse af produkter og eventuelt tilbehør, samt antal. Der skal endvidere vedlægges en kopi af den originale købskvittering hvorpå købstidspunktet fremgår. Produkter der returneres til Radiogrej.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at kundens rettigheder bortfalder.

Ved indsendelse af varer, som viser sig ikke at være behæftet med fejl eller mangler, vil kunden blive faktureret et fejlfindingsgebyr. Fejlfindingsgebyret er 300,- kr pr time.

Har du spørgsmål til handelsbetingelserne eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail: info@radiogrej.dk eller på Tlf: +45 24424710